Subscriu-te a les notícies

SUBSCRIU-TE A LES NOTICIES

2020-12-02

La campanya Visibilitzem el precariat—Plataforma Precària, reconeguda amb els premis ADG LAUS 2020


Ens plau comunicar-vos que la campanya del Visibilitzem el precariat—Plataforma Precària, endegada pel nostre sindicat fa poc més d’un any, ha estat reconeguda pels prestigiosos premis ADG LAUS 2020 de disseny gràfic i comunicació visual. Aquests guardons promouen el disseny, projecten la seva importància cultural i econòmica per a la societat i donen suport a l’entorn professional. La campanya Visibilitzem el precariat—Plataforma Precària de la UGT de Catalunya ha estat guardonada amb el bronze en les categories de Publicitat Exterior i de Conjunt d’Elements Coordinats.

La campanya Visibilitzem el precariat—Plataforma Precària va iniciar-se coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Treball Digne, el 7 d’octubre de 2019. Entenem com a precarietat laboral aquella feina que està mal pagada, és insegura, no té protecció i no pot sostenir una llar. Tenint en compte aquest paràmetre, abans de la pandèmia, a Catalunya 4 de cada 10 treballadores i treballadors eren precaris. La campanya té com a objectiu denunciar directament i obertament les feines precàries, sobretot aquelles que encara es desconeixen socialment.

La campanya Visibilitzem el precariat—Plataforma Precària és una campanya encara vigent. Us convidem a difondre-la i a denunciar la precarietat a través de la web http://www.plataforma-precaria.org

Els guardons ADG LAUS 2020 suposa un reconeixement a la tasca del Gabinet de Comunicació de la UGT de Catalunya.


Font: Notícies de la UGT de Catalunya