Subscriu-te a les notícies

SUBSCRIU-TE A LES NOTICIES

2022-01-31

La UGT de Catalunya rep a Yolanda Díaz per parlar sobre l’acord de la Reforma Laboral


Aquest dimecres 26 de gener, la vicepresidenta segona i ministra de treball del Govern, ha visitat a la UGT de Catalunya i ha parlat amb en Camil Ros sobre la importància d’aconseguir una majoria de vots en el Congrés per la derogació de la reforma laboral.

En aquesta ocasió, el secretari general de la UGT de Catalunya, Camil Ros, ha donat suport al missatge i les paraules de la Yolanda Díaz i ha destacat que totes les forces polítiques haurien de considerar la ratificació de la reforma laboral, sobretot aquells partits d’esquerra. A més, ha defensat que tot i la consideració negativa que hi ha sobre la reforma per ser “un acord insuficient”, el secretari general defensa que la reforma serà un acord d’equilibri i tota la gent treballadora hi guanyarà.

A més, la ministra de treball ha anunciat que el pròxim dia 7 de febrer es farà una taula de diàleg social per poder obtenir l’augment del salari mínim. La necessitat de la derogació de la reforma no és un simple projecte polític o de partit, es tracta de facilitar i millorar la vida de la població treballadora.

Des de la UGT de Catalunya es seguirà treballant per assolir que les treballadores i treballadors obtinguin les condicions que mereixen per poder obtenir un treball digne.



Font: Notícies de la UGT de Catalunya