Subscriu-te a les notícies

SUBSCRIU-TE A LES NOTICIES

2022-02-16

Concentració unitària a les portes del Departament d’Educació


Davant la negativa del Departament d’Educació a no retirar el punt del calendari escolar de l’ordre del dia, i no respectar la proposta de punts demanats unitàriament, els sindicats de la mesa, plantem al departament i demanem la dimissió del conseller.

Les organitzacions sindicals més representatives i les associacions educatives, convoquem per demà, 17 de febrer, una concentració davant el departament d’ensenyament, a les 10:20 hores, davant les decisions unilaterals que ha pres el conseller, sense tenir en compte la Comunitat Educativa.

Des de la UGT de Catalunya volem manifestar, un cop més, la manca de diàleg del Departament amb la representació sindical de les treballadores i treballadors del Servei Públic d’Educació de Catalunya, principals afectats pel canvi del calendari escolar amb importants implicacions laborals relacionades amb la preparació del curs, tant als centres de titularitat pública com als centres concertats i privats.

El govern, en aquest cas, ha actuat de forma unilateral i no ha tingut com a prioritat el consens i el diàleg de les seves propostes ni amb els sindicats representants dels treballadors i treballadores, ni amb ningú de la comunitat educativa de Catalunya.

Com a organització, demanem el vostre suport i màxima col·laboració de recursos per poder donar una resposta contundent i reivindicativa davant d’aquesta manca de diàleg demostrada.



Font: Notícies de la UGT de Catalunya