Subscriu-te a les notícies

SUBSCRIU-TE A LES NOTICIES

2022-05-02

Més de 8.000 persones s’han manifestat el 1r de Maig a Barcelona


Aquest any, sense restriccions sanitàries, s’ha dut a terme la manifestació del 1 de maig, Dia internacional dels Treballadors i les Treballadores, a Barcelona on s’hi han sumat més de 8.000 persones que han volgut sortir al carrer per reclamar la contenció dels preus, la fi de les desigualtats i la pujada dels salaris.

Ahir va ser la data més reivindicativa i solidària per a la UGT i CCOO. A la concentració, va estar molt present la necessitat d’un ordre mundial nou que defensi la justícia i vetlli pel benestar de les persones i es va reivindicar la fi de les contingències bèl·liques que s’estan produint a Europa.

És un 1r de Maig de celebració ja que s’ha aconseguit millores en les condicions laborals respecte els darrers anys, amb els acords de la Reforma Laboral, tal com va comentar en Camil Ros, secretari general de la UGT de Catalunya.

En aquesta manifestació, s’ha fet homenatge a les víctimes d’accidents laborals mortals que hi ha hagut aquest darrer any amb un acte musical on s’ha interpretat El cant dels ocells. A més, Avalot  també han dut a terme una acció davant de Foment del Treball, on s’ha fet cremada de contractes de caràcter temporal que amb els acords de la reforma, s’han quedat en el passat.

En aquest enllaç hi podreu veure el vídeo de la manifestació.


Font: Notícies de la UGT de Catalunya