Subscriu-te a les notícies

SUBSCRIU-TE A LES NOTICIES

2022-09-23

Siguis qui Siguis, enquesta sobre la igualtat de tracte i la no discriminació


L’aprovació de la Llei 19/2020 d’igualtat de tracte i no-discriminació i la recent Llei 15/2022 integral per la igualtat de tracte i no discriminació han donat grans passos per a dotar a la nostra societat d’un marc legal favorable per a garantir  la igualtat i la no-discriminació i per a prevenir i eradicar qualsevol forma de discriminació.

Amb tot, avui dia encara persisteixen prejudicis sobre l’orientació sexual, la identitat i l’expressió de gènere, l’origen, la religió, les malalties, les discapacitats, entre d’altres, prejudicis que sobreviuen a costa de pràctiques discriminatòries i excloents i que situen a les persones que són discriminades en clares situacions de desavantatge.

Una de les prioritats de la UGT de Catalunya és la lluita per la igualtat i en contra de qualsevol tipus de discriminació, i el model de societat que defensem es basa en la solidaritat i en la igualtat sense donar cabuda a la discriminació en totes les seves formes i àmbits de la vida.

Per tot plegat,  llencem una enquesta per a conèixer la percepció de la discriminació que tenen les persones, des de l’opinió de les mateixes persones que són discriminades i des de les impressions de les persones que han observat aquests actes.

És per això que us demanem que empleneu aquesta enquesta. És anònima, els registres que contenen les teves respostes no contenen cap identificació teva i et garantim que el tractament de les dades que facilitis serà totalment confidencial i anònim. Les respostes obtingudes sols s’utilitzaran amb finalitats estadístiques vinculades a aquesta enquesta.



Font: Notícies de la UGT de Catalunya