Subscriu-te a les notícies

SUBSCRIU-TE A LES NOTICIES

2018-12-15

Calendari Laboral PAS-UPF any 2019

Font: geralt@pixabay (CC0 Creative Commons)

Ja tenim signat el Calendari Laboral 2019 del PAS de la UPF!!!


Aquesta any s'ha arribat a un acord per separar les condicions de treball de l'acord de calendari. Les novetats respecte a les condicions laborals a destacar son:

  • Fixació de la jornada intensiva d'estiu en 13 setmanes, deslligant aquest període de les dates exactes d'inici i final de curs que es fixen al calendari acadèmic. 
  • En cas que hi hagi tancament a l'estiu, aquest serà de com a màxim dues setmanes. Els dies de vacances restants es podran gaudir de manera independent, aïllada i durant tot l'any. En el cas concret del calendari 2019, el tancament està fixat del 5 al 18 d'agost (9 dies laborables). En cas de tenir 22 dies de vacances, es podrà gaudir de manera independent, aïlla i durant tot l'any de la resta de dies, 22-9=13 dies.
  • L'acumulació de saldo horari setmanal augmenta de 7 a 14 hores en jornada ordinària i fins a 20 hores per jornada de cap de setmana i festius. Malauradament gerència no va acceptar la proposta de la part social d'augmentar de un a dos dies de compensació a càrrec d'aquest saldo.

Aquest acord entra en vigor el proper 1 de gener de 2019 i la seva vigència és de caràcter indefinit mentre no el denunciï la gerència o la part social (mecanisme pel que s'inicien les negociacions d'un nou acord) i s'arribi a un nou acord entre les dues parts.

Pel que respecta a l'acord de calendari laboral 2019, a mode de resum, aquest proper any tindrem jornada intensiva la primera setmana de gener (de dc. 2 a dv. 4 de gener), durant la setmana santa (de dl. 15 a dj. 18 d'abril, ambdues dates incloses), i el dl. 23 de desembre. La jornada intensiva del dm. 24 de desembre serà de 5 hores per jornades no reduïdes, donat que s'aplica una reducció d'un hora. Per jornades reduïdes també es farà una reducció de la part proporcional de la jornada del 24 de desembre. La jornada intensiva d'estiu s'inicia el dl. 17 de juny i finalitza el dv. 13 de setembre del 2019.

Trobareu tots dos acords a la intranet de personal > PAS > vida laboral > horaris > calendari laboral
(requereix usuari i clau d'accés al campus global de la UPF).

Salut!

Secció Sindical UGT a la UPF
Sindicat d'Universitats
Sector d'Educació
Federació d'Empleats i Empleades dels Serveis Públics (FeSP)
UGT de Catalunya