Subscriu-te a les notícies

SUBSCRIU-TE A LES NOTICIES

2017-06-21

Exigim que els interins del PAS siguin inclosos en els Pressupostos Generals de l’Estat

Concentració de delegats i delegades de les universitats públiques per exigir que els interins del PAS siguin inclosos en els Pressupostos Generals de l’Estat


Demà (22 de Juny de 2017), a les 9:30 hores, davant del Palau de Pedralbes, on tindrà lloc la reunió del Consell Interuniversitari de Catalunya.


La UGT, CCOO i CSIF han convocat arreu de l’Estat per a demà dijous, 22 de juny, diverses mobilitzacions per exigir al govern espanyol que els interins del Personal d’Administració i Serveis (PAS) siguin inclosos dins de la Llei de Pressupostos Generals de l’Estat (PGE).

En el cas de les set universitats públiques catalanes, i atesa la coincidència de què el mateix dia està prevista una reunió del Consell Interuniversitari de Catalunya, amb presència de tots els rectorats, els sindicats hem decidit convocar una concentració conjunta de delegats i delegades sindicals, així com del conjunt de personal universitari, a l’entrada del Palau de Pedralbes, on tindrà lloc la reunió.

Amb aquestes mobilitzacions els sindicats volem denunciar la precarietat laboral i defensar l’estabilització del Personal d’Administració i Serveis (PAS) de les universitats públiques, exigint que s’incorporin en els PGE, ara al Senat.

Alhora volem saber com es farà el pas dels agregats interins del Personal Docent Investigador (PDI), que ja van ser inclosos en el seu moment els PGE, per evitar més entrebancs en el seu procés d’estabilització com a plantilla de la universitat.

La concentració tindrà lloc a partir de les 9:30 hores, abans de l’inici de la reunió del Consell Interuniversitari de Catalunya, prevista de 10 a 12 hores.

Font: http://www.ugt.cat/concentracio-de-delegats-i-delegades-de-les-universitats-publiques-per-exigir-que-els-interins-del-pas-siguin-inclosos-en-els-pressupostos-generals-de-lestat/

Comunicat FeSP - UGT estatal:


MOVILIZACIONES PAS


Estimadas compañeras y compañeros:

Durante las últimas semanas nuestro Sindicato ha reivindicado la incorporación del Personal de Administración y Servicios de las Universidades en las previsiones presupuestarias sobre estabilización del empleo temporal (en las cuales ya hemos logrado que se incluya al PDI). Entre las actuaciones desarrolladas con esta finalidad, mañana, día 22 de junio a las 12.00 horas, hemos convocado (junto a CCOO y CSIF) una concentración de trabajadoras y trabajadores de las Universidades en la puerta de sus respectivos rectorados.

En el caso de las Universidades catalanas, nuestro Sindicato ha convocado también una previa concentración, a las 9.30 horas, frente al Palau de Pedralbes (Avda. Diagonal, 686, Barcelona), en donde a esa hora tendrá lugar una reunión del Consell Interuniversitari de Catalunya (con la presencia del Secretario General de Universidades de la Generalitat y los rectores de las Universidades públicas).
Como todos sabéis, las universidades son instituciones integradas a cuyas finalidades docentes, investigadoras y de transferencia del conocimiento contribuyen todos los trabajadores de las mismas. Y, en consecuencia, la posibilidad de estabilización de empleo debe beneficiar por igual a todos ellos, sin que ningún colectivo profesional pueda ser excluido.

Os animamos a todas y todos, y especialmente al PDI, a ser solidarios con esta reivindicación en favor de nuestras compañeras y compañeros del PAS, y participar mañana en las concentraciones que tendrán lugar.