Subscriu-te a les notícies

SUBSCRIU-TE A LES NOTICIES

2017-08-18

Atemptats a Barcelona i Cambrils : solidaritat i condol de la CES



La Confederació Europea de Sindicats (CES-ETUC) condemna els atacs terroristes que van tenir lloc el dijous 17 d'agost a La Rambla de Barcelona - ​​un dels carrers més populars i visitats d'Europa en aquesta època de l'any - i a Cambrils.

Expressem la nostra solidaritat amb les víctimes i els seus familiars, la gent de Barcelona i d'Espanya, així com amb els nostres sindicats espanyols.

La CES recolza a tots els treballadors de les forces de seguretat, transport, serveis socials i de salut que han atès a les víctimes d'aquests cruels atacs amb professionalitat i cura.

El terrorisme torna a intentar sembrar el terror en llocs on milers de ciutadans i treballadors passen les seves vacances.

Els sindicats europeus expressem el nostre suport a Espanya en aquests tristos moments. Avui tots nosaltres plorem per tots aquells que han perdut les seves vides en els terribles atacs a Barcelona i a Cambrils.

Les filials espanyoles de la CES-ETUC fan una crida a tots els treballadors a concentrar-se avui al migdia a l'entrada del seu lloc de treball i guardar un minut de silenci per expressar la seva solidaritat amb les víctimes, així com el seu compromís amb la pau, la justícia, la tolerància i la democràcia.

Traducció lliure. Font: CES-ETUC ( Confederació Europea de Sindicats / Confédération européenne des syndicats / European Trade Union Confederation )
En francès: https://www.etuc.org/fr/presse/attentats-de-barcelone-et-cambrils-solidarité-et-condoléances-de-la-ces
En anglès: https://www.etuc.org/press/barcelona-and-cambrils-attacks-etuc-solidarity-and-condolences