Subscriu-te a les notícies

SUBSCRIU-TE A LES NOTICIES

2017-08-25

La UGT Comarques de Tarragona participarà avui divendres en la manifestació de Cambrils de rebuig a l’atemptat i de solidaritat amb les víctimes

Font de la imatge: https://twitter.com/ajcambrils/status/899983301380886529

L’Ajuntament de Cambrils ha convocat una manifestació de rebuig a l’atemptat i de suport a les víctimes divendres, 25 d’agost, a les 20 hores. La marxa solidària, sota el lema “Tots som Cambrils”, sortirà del Passeig de les Palmeres i anirà fins davant del Club Nàutic, el punt on va tenir lloc l’atemptat la matinada de divendres i que s’ha convertit en un homenatge a les víctimes.

La manifestació vol demostrar que la societat catalana i els governs locals estan “fermament compromesos amb la defensa de la convivència, la pluralitat i la democràcia” i que “cap acte de terror torçarà aquest compromís amb la pau i la llibertat”.

La UGT Comarques de Tarragona fa una crida a la ciutadania a participar massivament en la manifestació. Una delegació del sindicat, encapçalada pel seu secretari general, Joan Llort, participarà en la marxa contra la violència.

Font de la noticia: http://www.ugt.cat/la-ugt-comarques-de-tarragona-participara-dema-en-la-manifestacio-de-cambrils-de-rebuig-a-latemptat-i-de-solidaritat-amb-les-victimes/