Subscriu-te a les notícies

SUBSCRIU-TE A LES NOTICIES

2017-09-21

La FESP-UGT de Catalunya exigeix recuperar les nostres institucions per reprendre el diàleg social amb l’administració de la Generalitat



Davant dels greus esdeveniments ocorreguts al llarg del dia d’ahir, la Federació d’Empleats i Empleades dels Serveis Públics (FeSP) de la UGT de Catalunya volem expressar en primer lloc tota la nostra solidaritat amb les persones que es troben detingudes i amb les seves famílies  i n’exigim la immediata posada en llibertat.

La FeSP – UGT de Catalunya condemnem rotundament les actuacions repressives i absolutament desproporcionades del Govern de l’Estat que representen, de fet,  un segrest de la Generalitat de Catalunya i de bona part de les seves institucions.

Exigim la immediata restitució de totes les competències del Govern de Catalunya i el respecte als drets democràtics dels ciutadans i les ciutadanes del nostre país. Des del nostre sindicat no defallirem davant d’aquestes agressions i  adversitats i serem a primera línia, defensant els empleats i empleades públiques de Catalunya i els seus drets.

Tan aviat com la situació política del nostre país ho permeti, la FeSP – UGT de Catalunya impulsarem la normalització de les reunions de la Mesa General de la Funció Pública (MEPAG) per assolir el compliment de les resolucions aprovades pel Parlament de Catalunya relacionades amb la recuperació dels drets socials i laborals dels empleats i empleades públics.

Font: http://www.ugt.cat/la-fesp-ugt-de-catalunya-exigeix-recuperar-les-nostres-institucions-per-reprendre-el-dialeg-social-amb-ladministracio-de-la-generalitat/