Subscriu-te a les notícies

SUBSCRIU-TE A LES NOTICIES

2017-09-26

Presentació de la Taula per la Democracia



Entitats impulsen un espai de diàleg per donar una resposta unitària en defensa de les institucions catalanes


Entitats, sindicats i organitzacions de la societat civil catalana constitueixen la Taula per la Democràcia. L’objectiu és donar una resposta unitària i coordinada en defensa de les institucions catalanes i els drets fonamentals davant la vulneració d’aquests drets que s’està produint els darrers dies.

El grup impulsor d’aquesta Taula per la Democràcia està format per les següents entitats i organitzacions: l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), CCOO de Catalunya, Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC), Federació d’Assemblees de Pares i Mares de Catalunya (FAPAC), LaFede.cat – Organitzacions per la Justícia Global, Òmnium Cultural, Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), UGT de Catalunya i Unió de Pagesos.

Les entitats impulsores treballen per ampliar les adhesions. La presentació de la Taula i del manifest tindrà lloc demà dimecres, 27 de setembre, a les 13 hores a la terrassa del Museu d’Història de Catalunya. En representació de la UGT de Catalunya assistirà el nostre secretari general, Camil Ros.

Presentació de la Taula per la Democràcia 

DIA: dimecres, 27 de setembre de 2017
HORA: 13 hores
LLOC: Terrassa del Museu d’Història de Catalunya (Palau de Mar. Plaça de Pau Vila, 3, Barcelona).

Font: http://www.ugt.cat/presentacio-de-la-taula-per-la-democracia/