Subscriu-te a les notícies

SUBSCRIU-TE A LES NOTICIES

2018-10-05

1,75+0,20 = 1,95% LINEAL PER A TOTHOM


Ahir a la Comissió de seguiment de l’acord de la Mesa General de Negociació dels Empleats Públics de l’Administració de la Generalitat de Catalunya (MEPAGC) vam signar l'acord sobre la distribució del 0,20% de la massa salarial, el qual es suma, finalment, a l'1,75%  acordat.


Recordeu que a la MEPAG vam acordar, el passat 18 de setembre,  l’increment de l’1,75% per al 2018 i que restava encara per definir com es retribuiria el 0,20% que ja vam signar, el març d’enguany, en el marc estatal del “II Acuerdo para la Mejora del Empleo Público y de Condiciones de Trabajo”. La proposta del Govern era la de destinar aquest 0,20 % al Pla de Pensions, de manera que no hagués estat una quantitat consolidable i la directament beneficiada hauria estat una entitat bancària.


Com ens afecta LA SIGNATURA d'aquest acord a les treballadores i els treballadors de les Universitats?



El resultat dels acords finals de la MEPAGC tenen un efecte directe en les nostres negociacions i acords finals a la MESA GENERAL D'UNIVERSITATS PÚBLIQUES DE CATALUNYA, tot i que les Universitats han demanat posposar la reunió de la Mesa, prevista per l'11 d'octubre fins que no es publiqui el Decret Llei de la Generalitat que permeti l'aplicació de l'acord de l'increment retributiu estatal, així com la recuperació del 100% de les retribucions en cas d'incapacitat temporal.


Continuem exigint-los, però, que compleixin els acords signats i facin efectiu el pagament del 10% de la paga extra de 2013 abans d'acabar l'any i el calendari per recuperar la totalitat del 2013 i 2014.


Secció Sindical UGT a la UPF
Sindicat d'Universitats
Sector d'Educació
Federació d'Empleats i Empleades dels Serveis Públics (FeSP)
UGT de Catalunya